Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Parker

S prodajo več kot 13 milijard dolarjev v zadnjem letu je Parker Hannifin vodilni svetovni diverzificiran proizvajalec tehnologij za gibanje in kontrolo ter kompletnih sistemov. Parker proizvaja visoko tehnološke komponente za industrijo, mobilne aplikacije in letalstvo. Podjetje zaposljuje 58.000 ljudi v 49 državah po svetu. Proizvodi podjetja so vitalni vsepovsod kjer se zahteva gibanje ali kontrola vključno z procesi v proizvodnji materialov, trajnih dobrin, infrastrukture in vseh vidikov transporta. Redno sodelujejo s svojimi strankami z namenom povečanja njihove produktivnosti in profitabilnosti. Osredotočeni so na reševanje največjih svetovnih inženirskih izzivov, na inovativen način, kar jim omogoča stalno rast in razvoj. Nekaj največjih izzivov za prihodnost:

  • razvoj učinkovitejših energijskih virov 
  • pridobivanje in distribucija pitne vode
  • odkrivanje novih zdravil in medicinskih postopkov
  • ustvarjanje infrastrukture in prometnih povezav, ki lahko podpirajo hitrorastočo svetovno populacijo
  • ohranjanje narave in okolja

Preko združevanja tehnologij, partnerstev, inovacij, razvoja novih sistemov in tehnologij ter sodelovanja s strankami igrajo ključno vlogo pri reševanju omenjenih izzivov.

Več informacij lahko dobite na njihovi spletni strani!

 

Dokumenti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.